söndag, februari 25, 2007

Sad But True

klockan är runt fem på morgonen och jag sitter vid datorn med en kaffe, och lyssnar på ett gäng sköna pajsare som lirar Metallica på fyra Cellos.
Om situationen skrämmer mig?
- Ja.
Tänker lyssna klart, though.
..Och dela med mig (mest för att lättare komma över det hela.)
Enter Sandman på Cello, yaaay!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du har läst den Pondus där han får Back in Black at Panflöjt av Bea. Typ så, med skillnaden att du inte avgudar Metallica.

Anonym sa...

om man har en flickvän så skriver man inte ett sånt blogginlägg. HAR DU FLICKVÄN???????????????????????????????

Anonym sa...

Det var en gång en :/ som hette Stefan. Stefan Rövare. Stefan Rövare var väldigt bra på att brottas och drömde om att få delta i världens största brottartävling "Auto Bahn-Sidefuck Allstars". Det bodde dock en drake mellan Stefans hus och platsen för tävlingen. Draken åt upp Stefan Rövare och dödade senare hela Stefans familj och sociala kontaktnät. Stampade i Stefan Rövares käraste ägodelar. Ödelade Stefans drömmar. Stefan Rövare förblev helt okänd som brottare och än idag lever draken nöjd och belåten med vetskapen om att det var han som förstörde Stefan Rövares liv. Tur att Stefan inte hette Stefan Riddare. För då hade han kanske kunnat dräpa draken. Men det kunde han ju inte nu. Helt söndersliten blev han. Och dog som sagt. För alltid. Slut

Anonym sa...

hehe ja tror stefan rövare symboliserar simon

Anonym sa...

ERAGON POWER @ that story. Guys