söndag, september 09, 2007

Anything at all


Jag satte mig på sängen och gav en lätt blick på klädhögen i soffan. Det är ju precis sådär jag känner mig, tänkte jag. Solljuset som letat sig fram mellan träden lade sig försynt på den lilla textilhögen. Lamslagen av den plötsliga insikten satt jag där och lät ljuset agera morfin för mina ögon.
Yrkar på tillfällig sinnesförvirring.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Utomjordiskt ljud, utomjordiskt ljus. Jag vakar över dig.

Doktor Svårmod sa...

Månljus, Fånljus.
Slätsrukna orosmåln lyser inget upp.

Anonym sa...

http://www.eleventwentyseven.com/bluelight3.jpg

http://www.eleventwentyseven.com/nathan042605a.jpg

http://www.eleventwentyseven.com/dollheads.jpg

http://www.eleventwentyseven.com/nathanbatman.jpg

http://www.eleventwentyseven.com/shadow.jpg

SÅ SIMON, jag väljer att länka dig vidare. Vad heter min son vad heter min son? Kan bilderna hjälpa dig? KAN BILDERNA HJÄLPA DIG? Min son. Jag kallar mig skuggans barn. På bilderna ser du bland annat skuggans barn. Men det är inte jag. Det är mitt barn. Skuggans barn. Vem är jag? Vem är min son?

Anonym sa...

Jag tror Skuggans Barn är homosexuell. Och ensam. Var säkert mobbad i, ja, de flesta årskurser. Borderlinefall och suktande efter uppmärksamhet. Eller så har han inget liv/flickvän/pojkvän eller alldeles för mycket fritid. Beror sig på hur man ser det.

LeChatBotté sa...

Det utesluter ju mig helt, som aldrig vart mobbad (jag bara ser mobbad ut), inte är homosexuell (jag ser bara homosexuell ut), har världens bästa flickvän, ett liv (ett vakuumförsett ett, men ändock ett liv).

Jag tror att skuggans barn har någon form av besatthet av Simon. Eftersom det är främst Simon hon/han/dom går på. Och det där är en annan intressant sak; jag tror dom är flera! Vad tror ni?